Насловна » Актуелно » Вести » Министар Илић на терену у општини Мајданпек

04.12.2014.

Министар Илић на терену у општини Мајданпек

Министар Илић на терену у општини Мајданпек

Министар без портфеља задужен за ванредне ситуације у Влади Републике Србије Велимир Илић посетио је, у четвртак, 04. децембра 2014. године, општину Мајданпек, чије се становништво суочило са последицама ледене кише и олујних ветрова који су почетком недеље захватили ову општину, као и околна места.

Министар Илић на терену у општини Мајданпек

Након састанка са председником општине Мајданпек Дејаном Вагнером, члановима општинске управе, као и представницима Војске Србије, Министарства одбране и јавних предузећа, министар Илић се укључио у решавање проблема који су настали на терену приликом отклањања последица хаварије.

Обезбеђена су два агрегата од по 500 киловата из државних робних резерви, и један велики агрегат преко РТБ “Бор”, док је у комуникацији министра Илића са директорима јавних предузећа уговорено чишћење путева првог и другог реда, сечење стабала са саобраћајница, као и низ других ствари.

Министарство унутрашњих послова Сектор за ванредне ситуације Министарство пољопривреде и заштите животне средине Србијаводе Србијашуме Министарство одбране